Wie is Ilse?

Ik ben afgestudeerd als dierenarts in juni 2011. Al van kleins af aan was dit mijn absolute droomjob. Het is echt mijn passie om elke dag voor mijn patiëntjes te zorgen. Ik streef er dan ook naar om zowel beestjes àls baasjes met een goed gevoel te ontvangen en iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

ilse bassez dierenarts

Tussen juni 2011 en mei 2012 heb ik verschillende vervangingen gedaan. Vanaf mei 2012 heb ik bij Dierenartsenpraktijk Malfliet in Grembergen gewerkt. In oktober 2015 heb ik de kans gekregen om een éénmanspraktijk in Sinaai over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen, en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

In 2017 heb ik samen met mijn man een hoeve gekocht in Waasmunster, waar we de schuur volledig verbouwd hebben tot een nieuwe praktijk.